Mario Kooi Hovenier

___________________________________

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aanleg

Aanleg en renovatie

Renovatie tuin

De beste tijd om uw tuin aan te leggen


Een tuin aanleggen of renoveren kan het hele jaar door. De meeste vaste planten zijn tegenwoordig vrijwel het hele jaar te planten. En ook het zaaien van gras of het leggen van graszoden kan vrijwel het hele jaar door. Bomen moeten vaak wel in het najaar of vroege voorjaar geplant worden. Wij komen daar eventueel in een andere periode voor terug.

De tuinaanleg

Wij beginnen met de aanleg van uw tuin nadat er een gedegen plan is gemaakt, en vastgelegd is welke werkzaamheden wij voor u uit gaan voeren. Het is verstandig als u de direct omwonende op de hoogte brengt van de te verwachten werkzaamheden en mogelijke overlast. U wordt op de eerste dag van de aanleg voorgesteld aan de hoveniers die uw tuin aanleggen. Wanneer u tijdens de periode van aanleg vragen heeft, kunt u dat altijd met deze hoveniers overleggen. Wij houden graag contact met u tijdens de uitvoering van het werk!

Van chaos naar droomtuinRenovatie tuin


De eerste dagen wordt uw tuin doorgaans volledig overhoop gehaald. Het grondwerk wordt rigoureus aangepakt. En dat is ook nodig, want dit wordt straks de basis van een geslaagde tuinaanleg! Onze werknemers zullen er altijd voor waken dat er voldoende mogelijkheden blijven om bij uw woning te komen. Uw leven gaat immers wel gewoon door! Om diezelfde reden werken wij het liefst achter elkaar door in uw tuin. Wij willen graag dat u zo snel mogelijk uit de rommel bent, en kunt genieten van uw nieuwe tuin.

De oplevering

Na het afronden van de werkzaamheden bekijken wij samen met u het resultaat. Wij horen het graag wanneer u over sommige onderdelen niet helemaal tevreden bent. Het is aan ons om ook die laatste zaken snel en naar tevredenheid op te lossen. Wij hechten veel belang aan de nazorg.
Uw tuin is klaar. Natuurlijk hopen wij dat het precies is geworden wat u ervan had verwacht.. of zelfs meer dan dat! Wij wensen u veel tuinplezier!
 
  • impressies
  • impressies
  • impressies
  • impressies
  • impressies